ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕΞΗ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΑ Δ.Σ. ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ! ΟΛΗ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Επειδή πολύς θόρυβος γίνεται για … την τιμή των όπλων και για το … θεαθήναι στο θέμα της ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ να μπουν στην επαναγορά ομολόγων που θα τις οδηγήσει μαθηματικά στις αγκάλες του κράτους, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες μετόχους των τραπεζών, θα πρέπει να τους πούμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ πικρές ΑΛΗΘΕΙΕΣ

1. Όταν το κράτος λέει «πατριωτικό καθήκον», για να απαντήσεις «άστ’ τα σάπια» θα πρέπει να έχεις πλάτες. Και το κυριότερο, λεφτά!

2. Κράτος χωρίς

ιδιωτικές τράπεζες υπάρχει. Το ζήσαμε επί τόσες δεκαετίες.  Αλλά ιδιωτικές τράπεζες χωρίς λεφτά και χωρίς κράτος  (ή με κράτος χρεωμένο) δεν υπάρχουν.

3. Όταν το ΔΝΤ λέει πως για να εκταμιεύσει το ποσοστό της δόσης που του αναλογεί πρέπει οπωσδήποτε να έχει πετύχει η επαναγορά και όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ότι “οι τράπεζες δε χάνουν από την επαναγορά γιατί έχουν στα βιβλία τους περάσει τα ομόλογα σε χαμηλότερες τιμές από αυτές της επαναγοράς”, είναι μάταιος κόπος να μιλάμε για…επαναστάσεις μετόχων και τραπεζιτών.

4. Στη σύσκεψη των τραπεζιτών με τον υπουργό Οικονομικών, όταν τέθηκε θέμα σύγκλισης γενικών συνελεύσεων, προκειμένου να μην κατηγορηθούν οι δθιοικήσεις για απιστία από τους μετόχους, η απάντηση του υπουργού ήταν, ότι θα προχωρήσει σε  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Και όσοι μιλάνε για… επαναστάσεις, απλά παραμυθιάζουν και παραμυθιάζονται.


Keywords
Τυχαία Θέματα