Συνελήφθη ένοπλος στην Κολωνία -Απειλούσε υπαλλήλους σε γραφείο ευρέσεως εργασίας

Συνελήφθη άνδρας που απείλησε εργαζόμενους σε κέντρο ευρέσεως εργασίας στην Κολωνία. Την ύπαρξη ενόπλου στην υπηρεσία είχαν αναφέρει αυτόπτες μάρτυρες. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για κάποιον άνδρας σχετικά με άλλη υπόθεση.

Οι πληροφορίες για το περιστατικό δεν ήταν ξεκάθαρες από την αρχή. Δεν ήταν σαφές αν ο δράστης ήταν άνδρας ή γυναίκα, ούτε αν κρατούσε ομήρους. Φαίνεται πως υπήρξαν ακόμη και φήμες για τοποθέτηση βόμβας, πράγμα που διέψευσε η γερμανική αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

γράφοντας: «Επιχείρηση της αστυνομίας σε κέντρο απασχόλησης στην οδό Λουξεμπούργκερ, εξαιτίας απειλητικής συμπεριφοράς. Ψευδείς οι πληροφορίες για βόμβα».

Στο κτίριο διενεργήθηκε έρευνα, ενώ οι αρχές ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Εκτός από τον ένοπλο συνελήφθησαν και άλλοι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι τελικώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μέχρι να συλληφθεί ο δράστης οι πληροφορίες που διέρρεαν ήταν συγκεχυμένες και αντιφατικές.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Bild ανέφερε ότι η αστυνομία είχε ένταλμα για τη σύλληψη ενός ανθρώπου που βρισκόταν στο γραφείο, ενώ διεθνή μέσα έκαναν λόγο για τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Russia Today που επικαλούνταν μαρτυρίες επρόκειτο για γυναίκα που απειλούσε υπάλληλο του γραφείου.

Η γερμανική εφημερίδα Express ανέφερε ότι οι υπάλληλοι του γραφείου ευρέσεως εργασίας διαπληκτίστηκαν με 5 ανέργους και κάλεσαν τις αρχές, επειδή ένιωσαν ότι απειλήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα