Ένα απλό και λογικό σενάριο για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines

Μέσα στα δεκάδες απίστευτα σενάρια περί τρομοκρατίας, πιλότου που τον χώρισε η γυναίκα του, εξειδικευμένων αεροπειρατών που “έκρυψαν” το αεροπλάνο, δημοσιεύτηκε στο Business Insider, ένα απλό και λογικό σενάριο του πρώην πιλότου Chris Goodfellow

Διαβάστε το:

Σύμφωνα με το Business Insider, που επιστράτευσε τις γνώσεις

του πρώην πιλότου Chris Goodfellow, το πιθανότερο σενάριο που εξηγεί την εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι το εξής:

Λίγο μετά την απογείωση του Boeing και την γνωστή πλέον “καληνύχτα” του πιλότου, το πιλοτήριο γέμισε καπνούς, πιθανότατα από κάποια βλάβη στον μπροστινό τροχό. Μόλις έγινε αντιληπτή η βλάβη ο πιλότος κινήθηκε προς ένα ασφαλές αεροδρόμιο για έκτακτη προσγείωση.

Το αεροδρόμιο αυτό, είναι το Pulau Langkawi, κοντά στα νησιά Ανταμάν, επομένως το αεροπλάνο κινήθηκε προς τα δυτικά.

Ενώ το αεροπλάνο κινούταν με τον αυτόματο πιλότο προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο οι πιλότοι προσπάθησαν να εντοπίσουν την εστία του καπνού, κλείνοντας παράλληλα τα ηλεκτρικά κυκλώματα προσπαθώντας να απομονώσουν την πηγή του, ωστόσο, δεν πρόλαβαν και το πιλοτήριο γέμισε με καπνούς προκαλώντας πιθανότατα το θάνατο τους.

Χωρίς πιλότους να κατευθύνουν το αεροπλάνο και με τον καπνό να εξαπλώνεται σε ολόκληρο το αεροσκάφος, δεν υπήρχε κανείς να κατευθύνει το Boeing το οποίο ακολουθούσε την πορεία του προς τον Ινδικό Ωκεανό, περνώντας πάνω από τα νησιά Ανταμάν. Εν τέλει, ύστερα από τόσες ώρες πτήσης το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα και έπεσε στη θάλασσα.

Original article: Ένα απλό και λογικό σενάριο για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines.

Keywords
Τυχαία Θέματα