Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Νέες επιλογές με ΕΖΑ Lager & EZA Pilsener

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με στόχο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά μπίρας και αφού ολοκλήρωσε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και δοκιμών, σχεδίασε, παράγει και διαθέτει δύο ποικιλίες μπίρας εζα οι οποίες στοχεύουν στην απόλυτη ποιότητα και αναδεικνύουν τη νέα κατεύθυνση και το συγκριτικό πλεονέκτημα της διαφορετικότητας.

Η ΕΖΑ ζ Fine

Lager αποτελεί τη νέα ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager beers. Μία ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Η μπίρα όπως πρέπει να είναι. Παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Με το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού και τις εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου να συνθέτουν μία ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπίρα.

Ταυτόχρονα, η προ υπάρχουσα ΕΖΑ ζ Premium Pilsener ζυμωμένη στο σωστό χρόνο,εύγευστη, ευκολόπιοτη και μεστήείναι φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα. Αποτελεί τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium pilsener beers. Παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες: Βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά, μαλτόζη και κρυστάλλινο νερό από αρτεσιανές πηγές του Παρνασσού. Ακολουθεί ζύμωση μακράς ωρίμανσης, που ολοκληρώνει την παραγωγή μιας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένης μπίρας, με ξεχωριστή μεστή γεύση και πλούσιο σώμα.

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά:

«Η αγορά μπίρας στη χώρα μας αποσπά σημαντικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Εμείς, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, εργαζόμενοι, στελέχη, μέτοχοι, πιστεύουμε, ότι «τα πράγματα στη μπίρα δεν είναι όπως πρέπει», ωστόσο διακρίνουμε, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μια πραγματική ευκαιρία για Ελληνική Δημιουργία και Ελληνική Πρωτοπορία. Όλοι μας στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης εμπνεόμαστε από ένα δημιουργικό όραμα, που ταυτόχρονα είναι και ένα κάλεσμα και μία δυναμική πρόκληση.

Έτσι, εμπνευσμένοι, συνεπείς στη στρατηγική μας, την οποία διαρκώς επαληθεύουμε και προσαρμόζουμε, ώστε να βελτιώνουμε περαιτέρω τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, πραγματοποιούμε συνεχώς σημαντικού ύψους επενδύσεις. Θα μετρηθούμε με πολύ μεγαλύτερους και θέλουμε με θεμιτά μέσα να αναδειχθούμε καλύτεροι. Το 2016 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναδείχθηκε εθνικός πρωταθλητής, έγινε πιο ανταγωνιστική, πιο δυνατή, πιο αγαπητή. Για εμάς στην ΕΖΑ το ζήτα συμβολίζει το ζήλο μας για το ζύθο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα