Ελληνική Υφαντουργία: Δεν δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις

Η Διοίκηση της «Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε.», ενημερώνει ότι, σε συνέχεια των ανακοινώσεών της, της 31ης Μαρτίου 2014 και της 30ης Μαΐου 2014, εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες Αναδιάρθρωσης και Εξυγίανσης των Οικονομικών Καταστάσεων, σε συνεργασία με τις πιστώτριες Τράπεζες και επομένως δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη κατάρτιση και δημοσίευση των

ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31.12.2013 αλλά και των περιοδικών καταστάσεων του πρώτου τριμήνου του 2014.

Για το λόγο αυτό, τα σχετικά θέματα υπ’ αριθ. 1 και 2 της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που έχει συγκληθεί για την 30η Ιουνίου 2014 δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν. Όπως έχει ανακοινωθεί στην εταιρία, μέτοχοι που κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 5% θα ζητήσουν, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, την αναβολή της λήψης αποφάσεων επί των συγκε­κρι­μένων θεμάτων.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των όρων Αναδιάρθρωσης και Εξυγίανσης, η εταιρία θα επανέλθει με νεώτερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία δημοσίευσης των προαναφερόμενων οικονομικών καταστάσεων, το ταχύτερο δυνατό.

Original article: Ελληνική Υφαντουργία: Δεν δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα