ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1-0 – Πρώτο βήμα για το Μουντιάλ – Το επόμενο την Τρίτη 15 Οκτωβρίου

ΝΙΚΗ! Η Ελλάδα παρέμεινε στην κορυφή του 7ου ομίλου με τη Βοσνία (από 22 βαθμούς), που συνέτριψε στην έδρα της το Λιχτενστάιν με 4-1.Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (15/10). Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται στο Καραϊσκάκη το Λιχτενστάιν, ενώ οι Βόσνιοι θα παίξουν με τη Λιθουανία στο Βίλνιους. Για να τερματίσει στην πρώτη
θέση η Ελλάδα και να αποφύγει τα μπαράζ πρόκρισης του Νοεμβρίου πρέπει να νικήσει το Λιχτενστάιν και ταυτόχρονα η Βοσνία να μην φύγει νικήτρια από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.

Σε διαφορετική περίπτωση η εθνική μας θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα μπαράζ, στην κλήρωση που θα ακολουθήσει.

89′ Αλλαγή για την Εθνική Ο Φετφατζίδης στη θέση του Μήτρογλου.

76′ Αλλαγή για την Εθνική. Ο Σαλπιγγίδης δίνει τη θέση του στον Καραγκούνη.

44′ : Ο Σκρτελ κάνει ένα γύρισμα στον Μούχα, εκείνος πάει να κάνει κοντρόλ, χάνει τη μπάλα, η οποία καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του και η Εθνική μας μπαίνει μπροστά στο σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλους, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Στον πάγκο : Σηφάκης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Σιόβας, Κονέ, Καραγκούνης, Βύντρα, Αθανασιάδης, Νίνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μούχα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πεκόφσκι, Σέστακ, Στοχ, Βάις, Νέμετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα