ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 0-3 – Χάσαμε…και πρέπει να συνέλθουμε…

ΤΕΛΟΣ! Χάσαμε πολύ εύκολα και δίκαια από την Κολομβία. Η Εθνική ομάδα δεν παρουσιάστηκε σε ετοιμότητα, μπήκε στο ματς φοβισμένη και μουδιασμένη.

44′ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ! Ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ με σουτ από το ύψος του πέναλτι νικά τον Καρνέζη και διαμορφώνει το 3-0

39′ Καλό σουτ του Σαμαρά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί

δοκάρι της Κολομβίας

33′ Μπαίνει ο Καραγκούνης στη θέση του Κονέ…

Τρεις αλλαγές για την Κολομβία που βλέπει τη νίκη σίγουρη…

19′ Απίστευτη ευκαιρία με τον Γκέκα να στέλνει σε άδεια εστία την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Ο Τοροσίδης έκανε το γύρισμα και ο Γκέκας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 63ο λεπτό. Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ στη θέση του Γκέκα…

14 ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Κόρνερ από τον Ροντρίγκεζ, δεν απομακρύνει σωστά η ελληνική άμυνα και ο Γκουτιέρεζ από κοντά κάνει το 2-0 στο 59ο λεπτό

9′ Ετοιμάζεται ο Φετφατζλιδης, κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη.

5′ Καλό σουτ του Ροντρίγκεζ, αποκρούει ο Καρνέζης

3′ Ο Σαμαράς πέφτει στην περιοχή και ζητα πέναλτι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Σουτ του Κονέ, μεγάλη επέμβαση του Κολομβιανού τερματοφύλακα

28′ Καλή στιγμή για την Ελλάδα με κεφαλιά του Τοροσίδη αλλά η μπάλα περνά άουτ

8′ Κοντά στην ισοφάριση η Ελλάδα με τον Κονέ να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ

5′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Ο Σάντσες ξέφυγε από τον Χολέμπας, έκανε το γύρισμα, ο Αρμέρο σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Μανωλά και να καταλήγει στα δίχτυα

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κολομβία:Οσπίνα – Ζουνίνγκα, Ζαπάτα, Γέπες, Αρμέρο – Γκουαρδάδο, Σάντσες – Αγκιλάρ, Ροντρίγκεζ, Γκουτιέρεζ – Ιμπάργκο
Ελλάδα:Καρνέζης – Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας – Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ – Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας

Η μεγάλη μέρα της Εθνικής Ελλάδας έφτασε καθώς στις 19:00 (ΝΕΡΙΤ) αντιμετωπίζει την Κολομβία στο «Estadio Mineiraro» του Μπέλο Οριζόντε. Είναι σημαντικό να αρχίσει τις υποχρεώσεις της με ένα θετικό αποτελέσμα απέναντι στο θεωρητικά φαβορί του ομίλου της

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Γέπες, Ζαπάτα, Ζουνίγκα, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Ιμπάρμπο, Γκουτιέρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 40χρονος Αμερικανός Μαρκ Γκάιγκερ, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Μαρκ Σιν Χερντ και τον Καναδό Τζόι Φλέτσερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιρανός Αλιρεζά Φαγκανί. Ο Γκάιγκερ έγινε διεθνής το 2008 και επελέγη για πρώτη φορά από τη FIFA για τελική φάση Μουντιάλ.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Αισιόδοξος για την πρώτη μάχη της εθνικής εναντίον της Κολομβίας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχει σεβασμός στην αυριανή αντίπαλο της Ελλάδας, ενώ δεν έκρυψε ότι υπάρχει μεγάλη πίστη για θετικό αποτέλεσμα από την πλευρά των διεθνών.

«Φυσικά, ο πρώτος αγώνας συγκεντρώνει πολλές προσδοκίες κι αυτό σημαίνει πολύ άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δύσκολο αντίπαλο, που θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Με σεβασμό στον αντίπαλο, θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με επιμονή στο γήπεδο και θα παίξουμε για να νικήσουμε» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Πιστεύω ότι η Κολομβία έχει καλούς παίκτες. Είναι σημαντικός ο Φαλκάο και κάθε προπονητής θα τους ήθελε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Γκουτιέρες, ο Ζαπάτα, ο Πέρες είναι δυνατοί παίκτες. Αν παίξουμε μόνο άμυνα θα χάσουμε. Θα παίξουμε σε όλο το γήπεδο, έτσι παίζουμε πάντα. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε, το ίδιο και η Κολομβία» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για τον αγώνα.

Πίκερμαν: ” Έχωβαθύ σεβασμό για τη Ελλάδα”Ο Αργεντινός τεχνικός της Κολομβίας φάνηκε άριστος γνώστης της Ελληνικής ομάδας και της πορείας της τα τελευταία χρόνια. “Έχουμε καλούς παίκτες στην επίθεση” είπε ο Χοσέ Πέκερμαν που δεν θα έχει τον Φαλκάο και τον Περέιρα.“Περιμένουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζουμε ότι θα εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα. Γι’ αυτό και έχουμε κατεβάσει μια άξια ομάδα”.“Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά. Έχουμε δυνατή ομάδα. Γνωρίζουμε την κατάσταση όλων των παικτών μας. Κάποιοι παίκτες αντιμετώπισαν δυσκολίες. Όσοι ήρθαν στην ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα προβλήματα”.

Original article: ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 0-3 – Χάσαμε…και πρέπει να συνέλθουμε….

Keywords
Τυχαία Θέματα