Έλεος! Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ μέχρι και για την επίσκεψη Σαμαρά στην Αμφίπολη

«Ανυπόμονη και επικοινωνιακή», χαρακτηρίζει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Αυγή», την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην αρχαία Αμφίπολη.

Η εφημερίδα ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό, ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τον υπουργό πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα στις ανασκαφές.

«Αντί να κάνει και αυτός λίγες μέρες υπομονή, όπως σύνεστησε στους κατοίκους της περιοχής, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

έσπευσε να προκαταβάλει την αρχαιολογική έρευνα και να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την ιδιαίτερα σημαντική, όπως φανερώνουν όλες οι ενδείξεις αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία Αμφίπολη», αναφέρει η εφημερίδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο υπουργός πολιτισμού κ. Κ. Τασούλας επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την κριτική ότι η κυβέρνηση εναποθέτει τις ελπίδες της σε αρχαιολογικά ευρήματα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην τυχόν και γίνει κανένα σημαντικό γεγονός στη χώρα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτισμένος μόνο με την αποτυχία και τη δυσπραγία» επισήμανε ο υπουργός Πολιτισμού και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει επειδή δεν πάνε καλά τα πράγματα, όταν βελτιώνονται τρομάζει γιατί θα εξαφανιστεί». Ο κ. Τασούλας μάλιστα σημείωσε: «Δεν θα ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικά γεγονότα».

«Ολοι θα τα μάθουμε την ίδια στιγμή. Οσοι είμαστε καλοί άνθρωποι θα χαρούμε και όσοι είμαστε μικρόψυχοι θα ζοριστούμε», δήλωσε ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα