Έλενα Αμβροσιάδου: Στις 50 ισχυρότερες γυναίκες των hedge funds στον κόσμο και το 2013

09:48 9/8/2013 - Πηγή: BankWars

Η επιρροή της Έλενας Αμβροσιάδου ως πρωτοπόρου στον χρηματοοικονομικό τομέα της οικονομίας αναγνωρίστηκε για μία ακόμη φορά, καθώς το όνομα της βρέθηκε και πάλι ανάμεσα στις 50 ισχυρότερες γυναίκες των hedge funds για το 2013. Ήταν μάλιστα και η μοναδική Ευρωπαία (οι περισσότερες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες) και όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία της σε ένα μάλλον ανδροκρατούμενο εργασιακό περιβάλλον , σχολίασε

:

«Η αυτοπεποίθηση χτίζεται παίρνοντας ρίσκα και μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζεσαι αυτά τα ρίσκα. Ο καθένας διδάσκεται μέσα από τις επιλογές που κάνει στη ζωή, συναναστρεφόμενος τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την αυτοπεποίθηση σου».

Η επιλογή των 50 ισχυρότερων γυναικών γίνεται από την διεθνώς καταξιωμένη ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young σε συνεργασία με την Hedge Fund Journal .

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις ολοένα και περισσότερο αποτελεσματικές επιδόσεις των hedge funds που διευθύνονται από γυναίκες, οι περιπτώσεις αυτές στον κλάδο εξακολουθούν να παραμένουν μειοψηφία.

Η εκδήλωση έγινε την στο ξενοδοχείο St Regis της Νέας Υόρκης.

Η φωτογραφία από την εκδήλωση: η Έλενα Αμβροσιάδου με τον κ. Robert Towbin executive vice president του επενδυτικού ομίλου Stephens Inc. και ton Eλληνα Jhon Giapoutzis της Μorgan Stanley N.Y.

Keywords
Αναζητήσεις
ελενα αμβροσιαδου βικιπαιδεια
Τυχαία Θέματα