ΕΛΑΣ: Νέος Αττικάρχης ο Κ. Μιχαιρίνας – Όλες οι αλλαγές από τις κρίσεις

14:49 2/3/2013 - Πηγή: BankWars

Ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα οι κρίσεις και των αστυνομικών διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ νωρίτερα έγιναν και οι οι τοποθετήσεις αντιστρατήγων και υποστρατήγων, για την κάλυψη των θέσεων στην κορυφή του Σώματος.

Οι δύο υποστράτηγοι που προήχθησαν στον βαθμό του αντιστρατήγου και συγκεκριμένα ο μέχρι χτες Αττικάρχης, Γιάννης Δικόπουλος και ο αναπληρωτής του Σπύρος Παπασπύρου, τοποθετούνται Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και Επιτελάρχης αντίστοιχα.

Από τους υπόλοιπους τρεις, εκτός απο τον Αρχηγό Νίκο Παπαγιαννόπουλο, διατηρεί την θέση του Υπαρχηγού ο Αδαμάντιος Σταματάκης

και τοποθετείται στην θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος ο Δημήτριος Τσακνάκης.

Στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής τοποθετείται ο μέχρι χτες Διευθυντής Αστυνομίας Αθηνών, Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ενώ στην θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο υποστράτηγος Τρύφωνας Κούκιος.

Από τους ταξιάρχους προήχθησαν 11 στον βαθμό του υποστρατήγου για την κάλυψη των κενών θέσεων, μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Αλκιβιάδης Τζωϊτης, ο οποίος παραμένει στην θέση του, ενώ αποστρατεύτηκαν 21 ταξίαρχοι και κρίθηκαν διατηρητέοι 39.

Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντινοσ μιχαιρινασ, μιχαιρινας κωνσταντινος
Τυχαία Θέματα