Έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα καλέσει ο Α. Σαμαράς – Άρχισε η γκρίνια

Την σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου της ΝΔ σχεδιάζει να ανακοινώσει ο Α. Σαμαράς μετά την μεγάλη ήττα στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση ίσως γίνει από τον Α. Σαμαρά αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Στόχος θα είναι ο επανακαθορισμός της ταυτότητας του κόμματος και η αποτίμηση του εκλογικο αποτελέσματος.

ΑΡΧΙΣΑΝ

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…

Έντονο το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις για την ευθύνη της ήττας της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγές περί τον γραμματέα της ΝΔ, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, έλεγαν ότι «ο γραμματέας είχε εγκαίρως διαφωνήσει με την στρατηγική του φόβου, της οποίας υπέρμαχος ήταν ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και ότι είχε προκρίνει την τακτική της θετικής προσέγγισης του μεταρρυθμιστικού κέντρου”.

«Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της» τονίζει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls.
«Ο ελληνικός λαός έκανε την επιλογή του, ελπίζω να μην το μετανιώσει». Μ’ αυτά τα λόγια, ο Γεώργιος Ράλλης παρέδιδε την κυβέρνηση το 1981. Έχω την αίσθηση, ότι το ίδιο θα επαναλάμβανε και σήμερα…Όσον αφορά τη ΝΔ, υπάρχουν δύο μόνον επιλογές: η θα περιμένει να αλλάξει ο λαός, η θα αλλάξει η ίδια. Προσωπικά πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της!

Keywords
Τυχαία Θέματα