Εισόδημα 74.100 ευρώ, Φόρος 52.019 ευρώ! – Έτσι θα έλθει η ανάπτυξη! – Η οικονομική επιστήμη “υποκλίνεται” στους ψυχιάτρους

Η ανάπτυξη είναι…unte portas! Και ξεκινάει τον Αύγουστο, που …είναι και παχιές οι μύγες, καθώς συμπίπτει με το γεγονός της εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια (σ.σ. παγκόσμια πρωτοτυπία: Βγαίνουμε από τα Μνημόνια, αλλά δεν αλλάζει ούτε ένας, από τους εκατοντάδες, μνημονιακός νόμος).

Τώρα τι σόι ανάπτυξη είναι αυτή που έρχεται, όταν οι φόροι ξεπερνούν το 60% του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών, είναι ένα θέμα το οποίο δεν εμπίπτει στην οικονομική επιστήμη. Είναι αρμοδιότητας …ψυχιάτρων.

Δείτε το φετινό

εκκαθαριστικό ενός ελεύθερου επαγγελματία που εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και θα καταλάβετε.

Όπως βλέπετε, το συνολικό εισόδημα είναι 74.100… και ο φόρος 52.019!

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο χρήστης που το πόσταρε στο Facebook: «Το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι αυτό το χαρτί που επισυνάπτω. Άνθρωπος με 74.000 εισόδημα από ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα πληρώνει 52.000 φόρο. Του μένουν 22.000 ευρώ με τα οποία θα πρέπει να πληρώσει και ΕΦΚΑ και τις ΔΕΚΟ του σπιτιού του και ενδεχομένως ΕΝΦΙΑ. Στην τσέπη θα του μείνει ένας μισθός ανειδίκευτου εργάτη για να πάει supermarket».

Keywords
Τυχαία Θέματα