Έγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο – Χωρισμένος 67 ετών σκότωσε την παντρεμένη και πολύτεκνη 40 άρα φίλη του

Εγκλημα πάθους φαίνεται πως ήταν η στυγερή δολοφονία μίας 40χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στην Κυνουρία. Οι αρχές αναζητούν έναν 67χρονο, με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση το θύμα στο παρελθόν.

Η κτηνοτρόφος βρέθηκε δολοφονημένη σε μία πλαγιά, σε απόσταση περίπου 2 χλμ. από το μαντρί που είχε με τον σύζυγό της στην περιοχή Βασκίνα, κοντά στο Λεωνίδιο. Είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και τουλάχιστον δύο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της. Ο κύριος ύποπτος είναι ένας 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος

ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της και έχει εξαφανισθεί.

Σύμφωνα με το «Βήμα», ο 67χρονος έχει επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι σκότωσε την γυναίκα και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. «Τη σκότωσα και θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να πάω φυλακή» φέρεται ότι είπε.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης. Ο σύζυγός της την αναζήτησε και το απόγευμα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου και αφού ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί δήλωσε «ακούσια απαγωγή» και εξέφρασε υπόνοιες για τον 67χρονο οικοδόμο.

Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό το θύμα ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να συνεχίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα