Εφιάλτης στη Βούλα – Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν επιχειρηματία και την οικογένειά του

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας έμπορος υγρών καυσίμων και η οικογένειά του, όταν τέσσερις ένοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους στη Βούλα για να τους ληστέψουν.

Οι ληστές υπέβαλαν τον επιχειρηματία σε φριχτά βασανιστήρια για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό που άνοιγε το χρηματοκιβώτιο της βίλας.

Από μία μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα οι τέσσερις κακοποιοί τρύπωσαν στην πολυτελή μονοκατοικία επί της οδού Καζαντζάκη, στη Βούλα μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα.

Οι δράστες που ήταν οπλισμένοι με πιστόλια, αρχικά επιτέθηκαν στον 60χρονο επιχειρηματία και αφού

τον τραυμάτισαν στο κεφάλι για να κάμψουν τις αντιδράσεις του, στη συνέχεια έδεσαν τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους.

Στόχος τους ήταν να αρπάξουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο εμπόριο υγρών καυσίμων.

Χωρίς να διστάσουν άρπαξαν το καυτό ατμοσίδερο, με το οποίο τη στιγμή της εισβολής η οικιακή βοηθός σιδέρωνε ρούχα, και άρχισαν να βασανίζουν με αυτό τον άτυχο έμπορο υγρών καυσίμων για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό αριθμό για να ξεκλειδώσουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι ληστές προκάλεσαν εγκαύματα στην κοιλιά και το μάγουλο του 60χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας τους έλεγε έναν-έναν τους αριθμούς, όμως οι αλλοδαποί ληστές που δεν καταλάβαιναν καλά τα ελληνικά, αντιμετώπιζαν δυσκολίες και συνέχιζαν να τον κακοποιούν με βαναυσότητα.

Τελικά, μετά από προσπάθειες μισής ώρας κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν από μέσα 100 χιλιάδες ευρώ. Ψάχνοντας στα δωμάτια ανακάλυψαν ακόμη 20.000 ευρώ και χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Φόρτωσαν τη λεία τους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και χάθηκαν στο σκοτάδι, εγκαταλείποντας δεμένα όλα τα μέλη της οικογένειας και την οικιακή βοηθό.

Σαράντα λεπτά μετά τη ληστεία, κάποιοι γείτονες άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές των θυμάτων και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας ερεύνησαν τη βίλα του εμπόρου υγρών καυσίμων για να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους αδίστακτους κακοποιούς.

Παρόμοια ληστεία είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο από μία συμμορία Γεωργιανών που είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός γιατρού και είχαν προκαλέσει εγκαύματα με σίδερο στη σύζυγό του.

Πηγή: ΑΝΤ1news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα