Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Κυρία Ζ.Κωνσταντοπούλου καλεί τον Στουρνάρα να …απολογηθεί!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα στις 13.00 της Δευτέρας στη Βουλή, προειδοποιώντας μάλιστα

πως «αν δεν παραστεί, θα υπάρξουν συνέπειες»(!), για να …απολογηθεί σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS που υπέγραψε ο κ. Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών.

Με χαρά ο Διοικητής της ΤτΕ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens, αλλά όταν ολοκληρωθεί η η προσπάθεια διάσωσης της χώρας, απάντησε το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα, επισημαίνοντας ότι δεν έχει λάβει πρόσκληση. ” Ακόμα όμως και αν λάβει, την Δευτέρα δεν είναι δυνατόν να προσέλθει γιατί οι βασικές πυλώνες του οικονομικού συστήματος πρέπει να είναι σε επιφυλακή εξ αιτίας των εξελίξεων που αφορούν στη διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών”.

“Όταν όλα θα έχουν τελειώσει με το καλό και θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια διάσωσης της χώρας θα υπάρξει χρόνος για τη Επιτροπή Διαφάνειας και Θεσμών της Βουλής και τότε, με μεγάλη χαρά ο Διοικητής θα ανταποκριθεί στην κλήση της Προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα