ΕΧΙΤ POLLS: Πανωλεθρία δημοσκόπων! – Τζίφος η μεγάλη αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ που ευτυχώς, δεν παρασύρθηκε…

Βραδιά πανωλεθρίας για τους δημοσκόπους των exit polls. Είτε οι πολίτες τους πήραν …στο μεζέ, είτε θέλησαν, όπως έγραψε στο twitter του και ο Γιάννης Βαρουφάκης, να αβαντάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο…έθαβαν στις προ των εκλογών μετρήσεις.

Δημιούργησαν κλίμα μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

και ανατροπής της κυβέρνησης, κάτι που όχι μόνο δεν βγήκε από τα πραγματικά αποτελέσματα, αλλά πιθανόν ..να βγήκε και το αντίθετο. Το ευτύχημα – και μπράβο του – είναι ότι το εκλογικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν…τσίμπησε, οπότε σώθηκε από τον διασυρμό.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο δήμος Αθηναίων,όπου τα exit polls έδιναν πρωτιά στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και βγήκε Καμίνης, στην Περιφέρεια Αττικής που έδιναν διαφορά 8 μονάδων στη Ρένα Δούρου και τελικά η διαφορά από τον Γ.Σγουρό είναι 1,5%, στην Κρήτη που έδιναν δεύτερο τον κ.Κριτσωτάκη του ΣΥΡΙΖΑ και προέκυψε δεύτερος ο Χ.Τσιόκας της ΝΔ, στη Δ.Ελλάδα που δεύτερος πέρασε τελικά ο Α.Κατσανιώτης της ΝΔ και όχι ο κ.Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ….

Original article: ΕΧΙΤ POLLS: Πανωλεθρία δημοσκόπων! – Τζίφος η μεγάλη αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ που ευτυχώς, δεν παρασύρθηκε….

Keywords
Τυχαία Θέματα