Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα

15:48 4/5/2015 - Πηγή: BankWars

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας περιέγραψαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, στην επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ από τον πατέρα της. Χαρακτηριστικό του ειδεχθούς του εγκλήματος είναι το γεγονός ότι οι αξιωματικοί έδιωξαν τις κάμερες από την αίθουσα πριν προχωρήσουν στις περιγραφές. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μητέρα γνώριζε για την χαμό της κόρης της, λένε οι αστυνομικοί.

Οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο έγκλημα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με δράστη τον 27χρονο πατέρα του μικρού κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε τις

αποτρόπαιες πράξεις μετά τον θάνατο του παιδιού.

Ο ίδιος λέει ότι βρήκε το παιδί νεκρό, αλλά δεν παραδέχεται ότι το σκότωσε ο ίδιος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης» είπε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, Γιώργος Παπαζαφείρης.

Οι λεπτομέρειες της φρίκης

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, βρέθηκε αίμα της τετράχρονης, αλλά και του 27χρονου σε διάφορα σημεία του υπόγειου διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, παπλώματα, μαχαίρι κλπ.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι μετά το έγκλημα πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του παιδιού για 55 ευρώ σε έναν υπήκοο Ρουμανίας, ενώ περιγράφοντας το έγκλημα είπε ότι είχε βάλει πετσέτες στα τζάμια του υπόγειου διαμερίσματος, για να μην φαίνονται οι υδρατμοί από το βράσιμο των μελών του κοριτσιού.

Το άτυχο κορίτσι έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ζούσε στην Βουλγαρία με τον παππού του και τη γιαγιά του.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι αφότου ήρθε το κορίτσι στην Ελλάδα, το κακοποιούσε χτυπώντας το και χρησιμοποιώντας κρύο νερό, για να το κάνει μπάνιο. Στα κλάμματα και τις φωνές του παιδιού κανείς από την πολυκατοικία δυστυχώς δεν αντέδρασε.

Το έγκλημα έγινε μεταξύ 8-9 Απριλίου μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης. Η σορός του άτυχου κοριτσιού «εξαφανίστηκε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο», γεγονός που όπως τόνισε η Αστυνομία «καθιστά αδύνατη την ανεύρεσή της».

Ο δράστης στην απολογία του επέμεινε ότι βρήκε το παιδί νεκρό νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και ότι μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

Αφού κατάλαβε τι είχε κάνει, άρχισε το διαμελισμό και το βράσιμο των μελών του παιδιού. Τα τελευταία κόμματια τα πέταξε την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση είναι φίλος του δράστη, που ζει στην Βουλγαρία, ο οποίος αποκάλυψε και τις περιγραφές της αποτρόπαιας πράξης του παιδοκτόνου στους αστυνομικούς.

Στο πρόσωπο αυτό ο δράστης έλεγε ότι το παιδί το πήρε ο Θεός.

Κατά την διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων οι Αρχές ζήτησαν από τις κάμερες να βγουν από το χώρο προκειμένου να γίνουν πιο λεπτομερείς περιγραφές του εγκλήματος.

Οι γονείς της τετράχρονης οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο 27χρονος δεν ζήτησε προθεσμία, οπότε θα απολογηθεί άμεσα, ενώ η 25χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί στις 7 Μαΐου.

Πηγή: in.gr

Πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον πατέρα – δολοφόνο της 4χρονης Άννυ

Στον εισαγγελέα για εκτέλεση εντάλματος οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φρίκη! Ο πα-τέρας μαγείρεψε το 4 χρονο αγγελούδι και το εξαφάνισε!

Τέτοιο έγκλημα δεν ξανάγινε! Ο ναρκωμανής πα-τέρας από τη Βουλγαρία τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του, το 4χρονο παιδί του! Η μητέρα συνελήφθη και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι σε θέση να μιλήσει έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις και ζητά να βρεθεί έστω κι ένα κομμάτι από το άψυχο σώμα της κόρης της!

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση από την περιοχή της Ομόνοιας, η 25χρονη μητέρα της, ενώ στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, την σκότωσε ο 27χρονος πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως προκύπτει από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας, τον οποίο βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, ο 27χρονος τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε είδε κοντά του νεκρή την 4χρονη κόρη του. Τότε την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι.

Όταν συνέβησαν τα συγκλονιστικά γεγονότα, η μάνα του κοριτσιού έλειπε στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μάρτυρας πάντως αναφέρει ότι ο 27χρονος χτυπούσε πολλές φορές το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 27χρονος ομολόγησε τις πράξεις του. Ισχυρίζεται, όμως ότι δεν σκότωσε αυτός την κόρη του και υποστηρίζει ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και αυτός σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Δραματική τροπή έλαβε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία, καθώς σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του κοριτσιού από τη Βουλγαρία ομολόγησε ότι δολοφόνησε το κοριτσάκι που θεωρούνταν αγνοούμενο από τις 24 Απριλίου.

Η σορός δεν έχει βρεθεί, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, Τρίτη.

“Η Δ/νση Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε ανθρωποκτονία 4χρονης για την οποία δηλώθηκε εξαφάνιση 24/4.Δράστης ο 27χρονος πατέρας, υπηκ.Βουλγαρίας”, ανέφερε νωρίτερα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα