ΔΟΛ: Διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. – Παίρνει “ανάσα” με νέο τραπεζικό δάνειο;

Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή της σχετικής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς («Ε.Κ.») αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΔΟΛ, με 33.718.750 ψήφους επί συνόλου 33.718.750 των παρισταμένων και εκπροσωπουμένων σε αυτήν ψήφων, ήτοι ποσοστό 100,00% του παριστάμενου και εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων

ψήφου.

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για την υλοποίηση της παρούσας απόφασης ενώπιον οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής και να υποβάλλει κάθε αναγκαίο έγγραφο, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης στην Ε.Κ.

Σημειώνεται πως στην έκτακτη αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΟΛ, που συνήλθε την 21 Νοεμβρίου 2013, παρέστη ο μοναδικός μέτοχος αυτής που κατέχει το σύνολο των 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας, ήτοι ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής, παρέστη δε επίσης, όπως ορίζει ο νόμος, ο Συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Κομνηνός Κ. Κομνηνός.

Νέο τραπεζικό δάνειο;Στο μεταξύ, το Fpress.gr μεταδίδει πως ο ΔΟΛ εξασφάλισε χρηματοδότηση από τραπεζικά ιδρύματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η χρηματοδότηση που λαμβάνει ο ΔΟΛ υπό μορφή δανείου είναι ύψους 18 εκ Ευρώ ενώ ο κ. Σταύρος Ψυχάρης εισφέρει στην ενίσχυση των κεφαλαίων της εταιρίας το ποσό των 9 εκ Ευρώ.

Η άντληση των κεφαλαίων αυτών εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας μετά και τη μείωση του μισθολογικού κόστους μέσω απολύσεων που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες. Ήδη μάλιστα εξομαλύνεται η πληρωμή μισθοδοσίας που τους προηγουμένους μήνες καταβαλλόταν με καθυστέρηση περίπου 20 ημερών.

Original article: ΔΟΛ: Διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. – Παίρνει “ανάσα” με νέο τραπεζικό δάνειο;.

Keywords
Τυχαία Θέματα