Δικογραφία για το πόθεν έσχες Στουρνάρα του 2012 – “Ελέγχθηκε και είναι οk” απαντά

“Το ‘πόθεν έσχες’ μου ελέγχθηκε πριν από ένα μήνα και βγήκε Ο.Κ. Ας ρωτήσουν την αρμόδια επιτροπή”, σχολιάζει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας τη νέα δικογραφία που έφτασε στη Βουλη και αφορά παλαιότερη δήλωση

2012 – 2013 “πόθεν έσχες” του κ.Στουρνάρα.

Αφορά σε υπόθεση που σχετίζεται με το σπίτι του διοικητή της ΤτΕ στην Σύρο.
Ειδικότερα, φέρεται να μην έχει δηλώσει πισίνα στην οικία που διαθέτει στη Σύρο, αλλά και 105 τ.μ. από τα συνολικά 520 τ.μ. της οικίας, ένα θέμα που είχε πρωτοσέλιδο το Documento του Κ.Βαξεβάνη το Νοέμβριο. Τότε, ο κ. Στουρνάρας είχε απαντήσει αναλυτικά, τονίζοντας ότι ουδεμιά ανακριβής δήλωση έχει γίνει:

Όλα έχουν δηλωθεί με ακρίβεια και σύμφωνα με τον νόμο. «Οι αλλαγές στο εμβαδόν της εξοχικής κατοικίας της οικογένειάς μου στη Σύρο οφείλονται στην υπαγωγή της στις διατάξεις του Ν. 4178/2013 περί αλλαγής χρήσης βοηθητικών χώρων σε κύριους χώρους. Η αλλαγή χρήσης δηλώθηκε πάραυτα και ουδεμία ανακρίβεια υπάρχει».

Άλλωστε, υπήρξε έλεγχος του πόθεν έσχες μετά από πρωτοβουλία της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, έπειτα από αίτημα του κ. Στουρνάρα, και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα