Διάκριση για την Eurobank στην κατηγορία «HR Excellence Awards 2012»

Στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» για το σχεδιασμό και υλοποίηση ενός θεσμοθετημένου, σύγχρονου και ολοκληρωμένου πλαισίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης των στελεχών του, διακρίθηκε ο  όμιλος Eurobank,  στο πλαίσιο της απονομής των HR Excellence Awards 2012 που διοργάνωσε πρόσφατα το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ομίλου η κα Αθηνά

Δεσύπρη, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Eurobank, η οποία επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για την ελληνική κοινωνία, αποτελεί μεγάλη αναγνώριση για τον Οργανισμό μας η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου, καθώς έρχεται να αναδείξει τις προσπάθειές μας για συστηματική, στοχευμένη και διαχρονική ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας». Συνεχίζοντας τόνισε: «Η αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί διαχρονική επιλογή στρατηγικής σημασίας για την Eurobank. Η έμφαση στον παράγοντα άνθρωπο έγινε ακόμα πιο επιτακτική λόγω της οικονομικής κρίσης. Ειδικότερα, η εμβάθυνση στη γνώση του αντικειμένου εργασίας, η αποτελεσματική καθοδήγηση των ομάδων και η  ενίσχυση του θετικού πνεύματος και της καλής ψυχολογίας των εργαζομένων είναι απαραίτητη για τη διαχείριση της παρούσας αρνητικής συγκυρίας. Το πλαίσιο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης που εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια, καλύπτει με τρόπο ολοκληρωμένο και σύγχρονο τις ανάγκες αυτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή και αξιολόγηση των εταιρειών, που έλαβαν μέρος  στο θεσμό HR Excellence Awards 2012, πραγματοποιήθηκε από δύο επιτροπές αξιολόγησης, στελεχωμένες τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και τον επιχειρηματικό κλάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα