ΔΕΘ: Υπάρχει και περίπτερο Ενόπλων Δυνάμεων! Εγκαίνια από τον υπουργό Καμμένο

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεωνστη ΔΕΘ εγκαινίασε απόψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Στην ομιλία του ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «οι Ένοπλες δυνάμεις υπερασπίζονται και θα υπερασπίζονται οποιαδήποτε στιγμή αυτό απαιτηθεί τις σημαίες στα νησιά μας, στις βραχονησίδες μας, στη παραμεθόριό μας, στο σύνολο της Επικράτειας της χώρας. Οι

περίοδοι που τις σημαίες της έπαιρνε ο αέρας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την πατρίδα μας. Όσο ζει έστω και ένας στρατιώτης επάνω στα νησιά η σημαία θα είναι ψηλά και θα κατεβαίνει μόνο όταν αντικαθίσταται επειδή έχει γδαρθεί και για κανένα άλλον λόγο».

Παράλληλα, έκανε αναφορά για το θωρηκτό “Αβέρωφ” το οποίο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα επισκέψιμο για το κοινό. «Μετά από σκληρή δουλειά του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και απόφαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των επιτελείων της πολιτικής ηγεσίας σε λίγες μέρες θα έχουμε την τιμή να συνοδεύσουμε το θωρηκτό “Αβέρωφ” στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει εδώ και θα είναι επισκέψιμο από όλους του κατοίκους της Θεσσαλονίκης και τα σχολεία. Θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της παρελάσεως».

Στα εγκαίνια, παρόντες, ο αρχηγός ΓΓΕΕΘΑ, εκπρόσωποι στρατιωτικής ηγεσίας, εκπρόσωποι φορέων τις πόλης, βουλευτές και πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα