Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ διεκδικεί την τρίτη θέση

Το ΚΚΕ «παλεύει γερά για την τρίτη θέση», τόνισε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να κατακτήσει την αυτοδυναμία.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ δικαιούται αυτή την θέση, διευκρινίζοντας πως ο απλός κόσμος «αν έβλεπε ποιος θα μπορούσε να είναι πραγματική αντιπολίτευση, δύναμη που ουσιαστικά θα συμβάλλει

την επομένη των εκλογών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, αυτή είναι το ΚΚΕ».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε σημερινή του συνέντευξη στον ΒΗΜΑFM είπε ότι ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα για την αυριανή συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Συντάγματος, με το ΚΚΕ να προχωρά στην διοργάνωσή της μετά από μακρά αναμονή, ενώ ταυτόχρονα ουδείς άλλος είχε δηλώσει ότι θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση εκεί, όταν ρωτήθηκε από τον δήμο και την αστυνομική διεύθυνση.

Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τον ίδιο χώρο για προεκλογική συγκέντρωση είπε «όχι», αναφέροντας στη συνέχεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνει συγκέντρωση την ίδια μέρα. «Και μόνο απ’ αυτό καταλαβαίνει κανείς, όταν ένα κόμμα της αντιπολίτευσης συμπεριφέρεται έτσι σε αντιπάλους του, στους οποίους μάλιστα τείνει και χείρα συνεργασίας κλπ τι θα κάνει αύριο ως κυβέρνηση?» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα