Χρυσός Οδηγός: Nέο 5ετές επιχειρηματικό πλάνο με κεφαλαιακή ενίσχυση

Νέο πενταετές επιχειρηματικό σχέδιο κατήρτισε η Χρυσός Οδηγός Α.Ε., εξασφαλίζοντας την αναγκαία κεφαλαιακή της ενίσχυση που θα συμβάλει, αφενός μεν στην εξυγίανση του ισολογισμού της, αφετέρου δε στη χρηματοδότηση των επενδυτικών της αναγκών.

«Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στην εταιρεία να συνεχίσει απρόσκοπτα την μακρόχρονη ομαλή επιχειρηματική της λειτουργία και την διαχρονικά συνεπή, πρωτοποριακή και υποδειγματική

παροχή στους πελάτες της των υπηρεσιών προβολής τους, τόσο στο οnline περιβάλλον-για τις οποίες υπηρεσίες της απονεμήθηκε πρόσφατα διεθνής διάκριση-όσο και στους γνωστούς και έντυπους καταλόγους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε ο Μανώλης Δραϊνάκης, διευθύνων σύμβουλος της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., «ο Χρυσός Οδηγός τίθεται πλέον έντονα σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης στον δυναμικά εξελισσόμενο χώρο της ψηφιακής προβολής, στον οποίο έχει από καιρό με επιτυχία εισέλθει».

«Η συνολική αναπτυξιακή προσπάθειά μας, θα ευνοηθεί σημαντικά από την διαφαινόμενη, πλέον ως βέβαια, σταδιακή βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα μας», πρόσθεσε ο κ. Δραϊνάκης.

Original article: Χρυσός Οδηγός: Nέο 5ετές επιχειρηματικό πλάνο με κεφαλαιακή ενίσχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα