“Χρυσή” Κατερίνα Στεφανίδη στο Βελιγράδι – Χάλκινο από την Παπαχρήστου – Ασημένιο από τον Φιλιππίδη

08:18 5/3/2017 - Πηγή: BankWars

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ αναδείχθηκε στο Βελιγράδι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Ελληνίδα αθλήτρια κατάκτησε και την κορυφή της Ευρώπης στη διοργάνωση του κλειστού στίβου στη Σερβία, με άλμα στα 4.85μ.

Δοκίμασε και στα 4.91μ για να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ (το έχει η ίδια με 4.90μ), αλλά έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Η Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα

το τρίτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιπίδη στο επί κοντώ και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν, ανεβάζοντας στα 29 την συγκομιδή μεταλλίων της χώρας μας στη διοργάνωση.

Το δεύτερο μετάλλιο στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου χάρισε η Βούλα Παπαχρήστου.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν, στην 2η ημέρα της διοργάνωσης, έκανε καλύτερο άλμα στα 14.24μ και πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Το πρώτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου χάρισε στην Ελλάδα ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 5.85μ. που υπερέβη με την πρώτη του προσπάθεια κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς απέτυχε και στις τρεις που επιχείρησε στα 5.90μ.

Ο Φιλιππίδης ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο τέτοιας διοργάνωσης, ενώ παράλληλα με την επίδοσή του βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (5.84μ.) από τις 21/2/16

Keywords
Τυχαία Θέματα