ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα

Στη διάθεση της Δικαιοσύνης βρίσκονται νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ντοκουμέντα που βρέθηκαν στον υπολογιστή του πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται φαίνονται τουλάχιστον δέκα στελέχη της Χρυσής Αυγής,

κυρίως του «πυρήνα» της Νίκαιας, να φορούν στολές παραλλαγής και να κρατούν αυτόματα όπλα σε χώρους εκπαίδευσης. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε κατασκήνωση της οργάνωσης στους καταρράκτες του ποταμού Νέδα.

Στο αρχείο υπάρχουν και φωτογραφίες μίας κοπέλας-μέλους της Χρυσής Αυγής να κρατά πιστόλι.

Επιπλέον εντυπωσιάζουν άλλες φωτογραφίες με εκπαιδεύσεις άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής που βάζουν στο κεφάλι του “αντιπάλου” τους περίστροφο όπως και φωτογραφία ενός ζευγαριού οπαδών της Χρυσής Αυγής όπου ένα τρίτο άτομο έχει βάλει πάνω από το κεφάλι τους όπλο και “απειλεί” για πλάκα να τους πυροβολήσει!

Σύμφωνα με το Βήμα, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι φωτογραφίες, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης.

Οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν στελέχη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα παραδοθούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην ανακρίτρια κα Ιωάννα Κλάππα.

Original article: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα