ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Προδότης και ο Κ.Καραμανλής – Ανακοίνωση για τα 39 χρόνια της ΝΔ

39 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της ΝΔ από τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Ένα κόμμα, το οποίο οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απέδειξαν ότι αποτελεί συνώνυμο της προδοσίας, της υποτέλειας, της εξαπάτησης, συναγωνιζόμενο έτσι το ΠΑΣΟΚ επάξια σ΄αυτούς τους τομείς. Κάνοντας έναν σύντομο, αλλά σε καμία περίπτωση πρόχειρο, υπολογισμό, μπορούμε να παραθέσουμε ορισμένα μόνο από τα «κατορθώματα» αυτού του κομματικού κατασκευάσματος:

α) Παρέδωσε την Κύπρο

αμαχητί στους Τούρκους, με την περιβόητη δήλωση Καραμανλή “η Κύπρος κείται μακράν”

β) Νομιμοποίησε άνευ όρων το ΚΚΕ, χωρίς έστω να του ζητήσει να πει συγνώμη για τα εγκλήματά του σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

γ) Πολύ χειρότερα, παρέδωσε την Ελληνική Νεολαία στα χέρια των μαρξιστών, προκειμένου να μετατραπούν σε σύγχρονους γενίτσαρους.

δ) Όχι μόνο στάθηκε ανίκανη να πολεμήσει και να νικήσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά εξευτελιζόμενη πλήρως έφτασε στο σημείο να συγκυβερνά μαζί του, νομιμοποιώντας το ηθικά και αναστήνοντας το πολιτικά.

ε) Ξεπέρασε σε εθνική προδοσία, κοινωνική αναλγησία και γενική καταστροφική διάθεση ακόμη και την κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου.

Η σημερινή εκδοχή της ΝΔ, με επικεφαλής έναν αποστάτη της ίδιας του της παράταξης, παραδίδει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους δίχως την παραμικρή αντίρρηση. Μην έχοντας τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό ο Σαμαράς και η κλίκα του κατασκευάζουν ενόχους, προσπαθώντας να περιορίσουν την Εθνική Αντίσταση απέναντι στα ξένα κέντρα αποφάσεων.

Αδίστακτοι, μπροστά στο πάθος τους να φανούν στα αφεντικά τους ως τα πιο πειθήνια όργανα, διαπράττουν εγκλήματα πολλαπλού μεγέθους, με το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών που επιχειρούν. Τα τελευταία γεγονότα απέδειξαν ότι η ΝΔ είναι ένα ακραιφνές ανθελληνικό κόμμα, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εθνομηδενιστικές επιδόσεις της απανταχού αριστεράς. Για την ακρίβεια είναι πολύ χειρότερη από την αριστερά, γιατί κρύβεται κάτω από ένα δήθεν πατριωτικό προσωπείο. Στα 39 χρόνια από την ίδρυση αυτού του κομματικού ολέθρου ευχή κάθε πραγματικού Έλληνα Πατριώτη είναι να μην προλάβει να πιάσει τα 40…

Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει. Και για να γίνει αυτό πρέπει να πάψουν να την καταδυναστεύουν κόμματα – υπηρέτες των ξένων συμφερόντων.

ΠΗΓΗ: Το site της Χρυσής Αυγής

Keywords
Τυχαία Θέματα