Ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης, είναι ο άτυχος νέος που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας

UPD: Ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης, είναι ο άτυχος νέος που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε snowboard. Γιός επώνυμου αγγειοχειρουργού, μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου, μηχανικός επίγειων συστημάτων με σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ στην Αγγλία, είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με παρέα φίλων του για τις γιορτές.

Nεκρός 30χρονος που έκανε

snowboard στη Βασιλίτσα – Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε την παρέα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 30χρονος χτύπησε σε δέντρο, έχοντας παρασυρθεί νωρίτερα από τα χιόνια που κατέβαιναν με δύναμη την πλαγιά. Στην περιοχή η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω ομίχλης. Ο τραυματίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο.

Ασθενοφόρο του EKAB τον μετέφερε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Γρεβενών. Η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους.

Το kozan.gr αναφέρει σε άρθρο του πως την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού ήταν κλειστές λόγω ομίχλης.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι η παρέα, η οποία βρισκόταν από το πρωί στην περιοχή, δοκίμασε να κάνει snowboard εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα