Χαμός στην Ελευθεροτυπία για το πρωτοσέλιδο με τα…«Σκατά!» – Ανέβαλε την επίσκεψη του ο Τσίπρας

Χαμός έγινε στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” με αφορμή τον κύριο τίτλο της κυριακάτικης έκδοσης, καθώς το πρωτοσέλιδο που είχε ετοιμαστεί ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι η εφημερίδα θα κυκλοφορούσε με τον τίτλο «Σκατά!» ως σχόλιο στα αποτελέσματα δημοσκόπησης που σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία δείχνει πως ένας στους τρεις Έλληνες… νοσταλγεί τη Χούντα, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας προσπάθησαν να βάλουν φρένο ώστε

να μην βγει το πρωτοσέλιδο με αυτό τον τίτλο.

Αφού ακούστηκαν διάφορα στους διαδρόμους της εφημερίδας και οι αντιδράσεις έδειξαν να μην… κάμπτονται, οι αποφάσεις άλλαξαν.

Η άποψη των δημοσιογράφων «πέρασε» και το πρωτοσέλιδο αποσύρθηκε μέσα στη νύχτα με αποτέλεσμα η Ελευθεροτυπία να κυκλοφορήσει με νέο τίτλο: «Απέραντο φρενοκομείο».

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας αντέδρασαν γενικότερα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης και με το γεγονός ότι η διεύθυνση επέλεξε ανήμερα της 21ης Απριλίου να δημοσιευτούν τέτοια στοιχεία που θέλουν τους Ελληνες νοσταλγούς της Χούντας.

Δεν πήγε στην «Ελευθεροτυπία» ο Αλ.Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», επικαλούμενος το πιεστικό του πρόγραμμα λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Πορτογαλία την προσεχή… Πέμπτη. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικαιολογία αυτή είναι μάλλον προσχηματική αφού το ταξίδι στη Λισαβόνα είχε σχεδιαστεί όταν προγραμματίστηκε η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στα γραφεία της εφημερίδας. Πίσω από τη διπλωματική αιτιολογία για την μη μετάβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην «Ελευθεροτυπία» κρύβεται η ενόχληση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο με τον τίτλο «Σκατά!».

Επιπλέον, πολλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την ενόχλησή τους και αποδοκίμασαν τον πρωτοσέλιδο τίτλο της «Ελευθεροτυπίας» ζητώντας από τον κ. Τσίπρα, με σχόλιά τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ματαιώσει τη συνάντησή του με τη διεύθυνση της εφημερίδας.

Keywords
Αναζητήσεις
ελευθεροτυπια σκατα
Τυχαία Θέματα