Χαμός στην Αθήνα με τις πορείες – Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται εδώ και αρκετή ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς είναι σε εξέλιξη τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις σε τρία διαφορετικά σημεία.

Αποτέλεσμα είναι η τροχαία είτε να έχει διακόψει την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους είτε να έχει κλείσει λωρίδες κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται – έστω και μετ’ εμποδίων η κίνηση των οχημάτων.

Πρώτοι ξεκίνησαν την πορεία τους οι συνταξιούχοι που αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και μετά πραγματοποίησαν πορεία προς

την Ηρώδου του Αττικού και το Μέγαρο Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις τους.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν ακόμη και μαθητές και καθηγητές από τα μουσικά σχολεία της Αττικής στο ύψος της Κλαυθμώνος που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη μετακίνησή τους. Οι διαδηλωτές έχουν κλείσει τη δεξιά λωρίδα της Σταδίου.

Τελευταίοι ξεκίνησαν την διαμαρτυρία τους οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχουν κυρήξει για σήμερα, Πέμπτη. Η πορεία των υγειονομικών ξεκίνησε λίγο πριν τις 1:30 από το υπουργείο Υγείας και κατευθύνεται προς τη Βουλή στην πλατεία Συντάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα