Χαμός πάλι στη Βουλή με τη Ζωή: Ποιός να την αντέξει, ποιός…

23:42 7/2/2013 - Πηγή: BankWars

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκη και της γνωστής πια για την πολυλογία της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στην Προανακριτική για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Η αφορμή δόθηκε, όταν, στη διάρκεια εξέτασης μάρτυρα, ο κ. Μαρκογιαννάκης αφαίρεσε το λόγο από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς της ότι μακρηγορεί.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Επιτροπής

ότι τη διέκοψε επειδή η ίδια έκανε προηγουμένως αναφορές σε σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστήριξε από την πλευρά του ότι αναγκάστηκε να της αφαιρέσει το λόγο επειδή αναφερόταν επί ώρα στο σύστημα C4I που δεν έχει σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε και για αναφορές που φέρεται να έκανε σε βάρος της ο κ. Μαρκογιαννάκης σε κατ’ ιδίαν συζήτηση, λέγοντας συγκεκριμένα πως «του τηλεφωνούν δικαστές και τον οικτίρουν» επειδή πρέπει να συνυπάρξει στην Προανακριτική με την κ. Κωνσταντοπούλου.

«Ας μου κάνει πρόταση μομφής… Όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν, η κ. Κωνσταντοπούλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας έκαναν λόγο για «τεχνητή ένταση» με σκοπό να αποτραπεί η ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα