Χαμός με τη Ραχήλ Μακρή και τις έμμεσες βολές κατά Καμμένου!

19:26 6/4/2015 - Πηγή: BankWars
Έμμεσες βολές της βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή προς τον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως “Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας”, σχολιάζοντας την απόφαση εκταμίευσης 500 εκατ. δολαρίων για αναβάθμιση 5 αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

επισήμανε: «Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός».

Χωρίς να κατονομάζει τον υπουργό Εθικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ή κάποιο άλλο από τα μέλη της κυβέρνησης που υπέγραψαν την απόφαση του ΚΥΣΕΑ με την οποία εγκρίθηκε ο εκσυγχρονισμός 5 αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας έναντι τιμήματος 500 εκατ. δολαρίων, η κυρία Μακρή επέλεξε να στηλιτεύσει την υπογραφή της σύμβασης με τους Αμερικανούς. Οπως έχει αποκαλύψει το ΘΕΜΑ, τις προηγούμενες μέρες η κυβέρνηση επέλεξε να εκταμιεύσει εν κρυπτώ προκαταβολή ύψους 45 εκατ.δολαρίων προς την αμερικανική Lockheed Martin προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύμβαση αναβάθμισης των αεροσκαφών P-3.
«Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες» συνέχισε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στην Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του χρέους.

«Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού, ούτε εκθέσεις του Λυκείου για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση» επισήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και συνέχισε: «Αυτό που οφείλουμε στον Έλληνα φορολογούμενο είναι η απόδοση του πραγματικού λογαριασμού και να αποδείξουμε ότι πλέον η παλαιοκομματική αντίληψη κουκουλώματος είναι όντως παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα