Μπόμπολας – Σαββίδης: Αντιδράσεις σπό ΔΗΔΥ-Ποτάμι – Θα πληρώσει και τα χρέη του;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, για το θέμα της μεταβίβασης μετοχών του MEGA από τον Φ.Μπόμπολα στον Ιβάν Σαββίδη, επισημαίνει ότι «όσα είπε στην απροκάλυπτη συνέντευξή του πριν λίγες μέρες ο κ. Σαββίδης, τα έκανε πράξη».

«Επωφελούμενος παράλληλων κυβερνητικών μεθοδεύσεων αγόρασε μετοχές του Mega. Και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει “έπεται και συνέχεια”. Τα ερωτήματα

που προκύπτουν είναι πολλά», σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσθεσε επίσης ότι «σε όλα όμως έχει ήδη απαντήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με τις δηλώσεις του. Ένα πρέπει να ξέρουν στην κυβέρνηση: οι απροσχημάτιστες, απροκάλυπτες και περιφρονητικές για τον λαό και τους θεσμούς κινήσεις έχουν κατάληξη το φιάσκο. Και όχι μόνο αυτό».

Στ. Θεοδωράκης: Αλλαγή σκυτάλης στους αγαπημένους διαπλεκόμενους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Αλλαγή σκυτάλης στους αγαπημένους διαπλεκόμενους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Μπόμπολας όπως προβλέψαμε, παρέδωσε στο Σαββίδη.Θα πληρώσει και τα χρέη του;», διερωτήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

“Αλλαγή σκυτάλης στους αγαπημένους διαπλεκόμενους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτηση του στο Twitter και προσθέτει: “Ο Μπόμπολας όπως προβλέψαμε, παρέδωσε στο Σαββίδη. Θα πληρώσει & τα χρέη του;”

Keywords
Τυχαία Θέματα