Μπεργκ “σίφουνας” και 3-0 νίκη του ΠΑΟ στα Γιάννινα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες. Το τρίτο γκολ ο Βλαχοδήμος, ενώ αποβλήθηκε για δεύτερη σερί φορά ο Ζέκα

Ο Ζέκα είδε δύο κίτρινες μέσα σε πέντε λεπτά και άφησε την ομάδα του Στραματσόνι με δέκα παίκτες στο 40′.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 24 βαθμούς έχοντας

προβληματική εικόνα και γι’ αυτόν τον λόγο αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 26′ με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ.

Στο 40′ ο Δελφάκης απέβαλλε τον Ζέκα, με τους «πράσινους» να οπισθοχωρούν και τους γηπεδούχους να χάνουν ορισμένες ευκαιρίες, με τον Μανιά να βρίσκει απέναντί του έναν εξαιρετικό Λουκ Στιλ.

Τέλος στα όνειρα του ΠΑΣ έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ με όμορφη κεφαλιά στο 81′ έπειτα από σέντρα του Κλωναρίδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ξανά ο Σουηδός μετά από νέα πάσα του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις.

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64’ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52’ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69’ Ηλιάδης).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64’ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58’ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59’ Λαγός), Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα