ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-1(VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε αλλά νίκησε τελικά τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χάρις στον Μπέργκ κι έφτασε τους 59 βαθμούς.

http://www.youtube.com/watch?v=yOkcydSDt0c&feature=player_detailpage#t=2

Στο 15΄ το δυνατό σουτ του Μπεργκ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 18΄ ο Καρέλης έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να εκτελέσει αλλά στο 33΄ ο Μπεργκ έκανε το 1-0, όταν υποδέχθηκε την

μπάλα σε φάση διαρκείας μετά από προσπάθεια του Καρέλη και με σουτ νίκησε τον Γκόμες.

Ο Απόλλωνας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση στο 53΄, όταν ο Άμπροουζ αστόχησε ελάχιστα από κοντά, για να «απαντήσει» ο Παναθηναϊκός με σουτ του Καρέλη στο 59΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκόμες.

Ο Άμπροουζ τελικά βρήκε στόχο στο 80ό λεπτό, όταν κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ ισοφάρισε, αλλά στο 85΄ ο Μπεργκ με το 15ο φετινό γκολ του έκανε το 2-1, για να έρθει η «καταστροφή» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 90΄ από το αυτογκόλ του Παντελιάδη.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ (62′ Μέντες), Πράνιτς (75′ Ατζαγκούν), Ντίνας, Καρέλης (83′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Γκόμες. Σόντεμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Μίνγκα (79′ Τσιλιγκίρης), Αργυρόπουλος, Ντάλμπεργκ (84′ Παπαζαχαρίας), Αμπρόουζ, Λουσέρο.

Original article: ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-1(VIDEO).

Keywords
Τυχαία Θέματα