“ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014″ το Renault Clio!

Το νέο Renault Clio αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014» για την Ελλάδα σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία του Υφυπουργού Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μάκη Παπαγεωργίου και του Υφυπουργού

Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων κου Μιχάλη Παπαδόπουλου, οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ψήφισαν ως «Αυτοκίνητο του 2014» το Renault Clio. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 10 αυτοκίνητα που είχαν περάσει κατά τη διαδικασία προεπιλογής (επίσης με ψηφοφορία) στην τελική φάση, από 19 νέα μοντέλα τα οποία παρουσιάστηκαν κατά το προηγούμενο 12μηνο στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, το νέο Renault Clio, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στο σύνολο των νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 12μηνο και ήρθε πρώτο με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα υποψήφια μοντέλα, συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς ενώ ακολούθησαν τα Skoda Octavia (98), Kia cee’d (55), Opel Adam (45), Ford B-Max (37), Mercedes-Benz CLA (32), Chevrolet Trax (29), Mitsubishi Space Star (25), Fiat 500L (23) και Toyota Auris (20)

Περισσότερα στο www.caroto.gr

Original article: “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014″ το Renault Clio!.

Keywords
Τυχαία Θέματα