ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ – Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ (ΦΩΤΟ)

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε στις 5 το απόγευμα, η Αντζελίνα Τζολί και Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Την διάσημη σταρ υποδέχτηκε στην εξώπορτα του Μαξίμου ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η Τζολί κατέβηκε από ένα μαύρο βαν Μερσεντές, με μαύρα ρούχα και τα μαλλιά στους ώμους, έκανε χειραψία

με τον κ. Τζανακόπουλο, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και χαιρέτισε, πριν μπει στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Ντυμένη στα μαύρα, όπως κάνει κάθε φορά που πηγαίνει σε χώρες με πρόβλημα ανθρωπιστικό προσφύγων – μεταναστών, η Α.Τζολί συζήτησε για πάνω από μια ώρα με τον Πρωθυπουργό και αναχώρησε 15 λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα.


Ο πρωθυπουργός την ευχαρίστησε που ήρθε στην Ελλάδα για να δει από κοντά την ανθρωπιστική κρίση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και για να μεταδώσει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα υπογράμμισε στην ηθοποιό την ύπαρξη πολλών προσφύγων στη χώρα, ειδικά στα βόρεια σύνορά μας.
Γνωρίζω – της είπε – ότι σήμερα επισκεφτήκατε τους πρόσφυγες στον Πειραιά. Υπάρχουν περίπου 30.000 που έχουν παγιδευτεί στη χώρα μας, καθώς οι χώρες της βαλκανικής έχουν κλείσει τα σύνορά τους.



ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στον Πειραιά και τον Ελαιώνα βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

Κατά την επίσκεψή της στον Πειραιά επικράτησε πανδαιμόνιο, καθώς οι πρόσφυγες ήθελαν να φωτογραφηθούν με τη διάσημη ηθοποιό.

H Τζολί συνομίλησε με πρόσφυγες κάθε ηλικίας, οι οποίοι φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί σήμερα στις 5 μ.μ. με την Αντζελίνα Τζολί,το Μέγαρο Μαξίμου.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Κορίτσι μου, αποφάσισε επιτέλους, που θα προσγειωθείς…

Στην Ειδομένη, και όχι στη Λέσβο, θα βρεθεί τελικά την Τετάρτη η ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να επισκεφθεί τον καταυλισμό των προσφύγων περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Αρχικά, η ηθοποιός επρόκειτο να μεταβεί στη Λέσβο, από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στις 09:00 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα