Α.Τσίπρας: Στημένη έξοδος στις αγορές – Ποτάμι; Ποιό Ποτάμι; – Άλλο Κ.Καραμανλής, άλλο Σαμαράς

«Στις 22 Απριλίου η Eurostat θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα μικρό πλεόνασμα. Θα είναι μία πολιτική απόφαση, προεκλογικού χαρακτήρα… Στις αρχές Μαΐου προετοιμάζουν μία στημένη έξοδο στις αγορές. Έχει ήδη βρεθεί ο πρόθυμος οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα», δηλώνει στη Real News ο Α.Τσίπρας.

Απαντώντας

στο ερώτημα για τις πρώτες πράξεις που θα κληθεί να υλοποιήσει αν γίνει κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι θα καταργήσει το μνημόνιο προχωρώντας σε αποκατάσταση του κατώτερου μισθού και του εργασιακού καθεστώτος, ενώ προαναγγέλλει πως θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που επέφερε το μνημόνιο τονίζοντας πως «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτό το έγκλημα εις βάρος της χώρας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι».

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι θα κυβερνήσει με στελέχη και εκτός πολιτικής σκηνής, και αποκαλύπτει πως «έχουμε προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις αρκετών τέτοιων προσωπικοτήτων και βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και με το πολιτικό εύρος της».

Τέλος, σχολιάζοντας τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, σημειώνει πως « Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που λύνει και δένει σήμερα».

- «Για την ώρα δεν βλέπω Ποτάμι. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας» αναφέρει για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ για το ΠΑΣΟΚ λέει πως «το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά».

Original article: Α.Τσίπρας: Στημένη έξοδος στις αγορές – Ποτάμι; Ποιό Ποτάμι; – Άλλο Κ.Καραμανλής, άλλο Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα