ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ): Αστέρας όνομα και πράγμα

Την πιο σημαντική νίκη της ευρωπαϊκής του ιστορίας του, μέχρι την επόμενη φυσικά, πέτυχε την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 σκορ των Ισραηλινών στο «Θ. Κολοκοτρώνης», αποδεικνύοντας ότι η παλικαρίσια πρόκριση επί της Μάιντς, μόνο τυχαία δεν ήταν και πλέον έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Βεργέτη πήρε

το προβάδισμα με τον Μάσα, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουάν Πάμπλο, ενώ ο Ζησόπουλος στο 47ο λεπτό με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ BANK WARS

47′ Γκολ για τον Αστέρα με σουτ από τον Ζησόπουλο

Γκολ για τον Αστέρα με σουτ από τον Ζησόπουλο Στο κόρνερ του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις έπιασε την κεφαλιά και οι παίκτες της Μακάμπι έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Στην επαναφορά ο Μάτσα σούταρε προς το τέρμα και ο Ζησόπουλος με προβολή έκανε το 2-0.

Γκολ για τον Αστέρα με σουτ από τον Μάτσα Πανέμορφο σουτ του Μάτσα με το αριστερό, μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Μακάμπι που γράφει το 1-0!

Ύστερα από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μάιντς, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports 2).

Οι Αρκάδες σκοπεύουν να βάλουν από σήμερα τις βάσεις της πρόκρισης, ώστε να πάνε στον επαναληπτικό με προβάδισμα που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν για να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, με τους Λούι, Ζησόπουλο, Γκοϊάν και Παντελιάδη στην άμυνα. Ως «κόφτης» θα παίξει ο Κουρμπέλης, με τους Μουνάφο και Ουστέρο εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα είναι οι Ρόλε, Μάσα και Ντε Μπάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτόκο. Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Τιέ Μπι, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα και Μπακασέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα