Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ από ανόητα νταηλίκια- Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος – Εκβιάζουν ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος

«Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ. Θανάσιμοι οι κίνδυνοι από ανόητα νταηλίκια. Θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας, είναι είτε ανόητοι, είτε εξυπηρετούν συμφέροντα.

Συζητώ το χρονοδιάγραμμα για εκλογές ακόμα και στο τέλος του 2015, αρκεί να κάνουμε ότι πρέπει για να μη βουλιάξει η χώρα. Έχω ζητήσει να πάρουν μέρος και άλλες

δυνάμεις στο κυβερνητικό σχήμα.

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές γιατί δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες», τόνισε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν «παρών» πάει να πει ότι «συντάσσονται με το δίδυμο ΤσίπραΚαμμένου, δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό. Δηλαδή, αποδέχονται συνειδητά το να μπει η χώρα σε μια καινούργια περιπέτεια και δεν θα έχουν καμία δικαιολογία να πουν ότι δεν ήξεραν».

«Το πρόβλημα είναι η πολιτική αβεβαιότητα» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «δεν το αντέχει η χώρα», γι’ αυτό και «κάνω πάλι έκκληση στους βουλευτές όλων των κομμάτων». «Αν εκλέξουμε Πρόεδρο, θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω από την κρίση», είπε ο κ. Σαμαράς και επισήμανε πως «το “παρών” θα έχει το ονοματεπώνυμό τους και κυρίως η Ιστορία».

Οπως είπε, πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος «για να ολοκληρωθεί τώρα η πρώτη φάση της συνταγματικής μεταρρύθμισης», ώστε «να μπει η Ελλάδα αμέσως σε μια νέα εποχή».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Όλο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονομερείς κινήσειςΟι ανεύθυνοι λένε ότι θα χορέψουν τις αγορές στο ταψί Αυτό που λέει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του πιστωτικού γεγονότος Η Χρυσή Αυγή προστίθεται στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ για μη εκλογή ΠτΔ. Αυτό είναι σωστό; Να ψηφίσουν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων ώστε, αν δράσει προβοκατόρικα η ΧΑ να μη χρειάζονται οι ψήφοι της.Οι βουλευτές να απομονώσουν την τρομοκρατία και τους εκβιαστές Θέλω και άλλες δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό στην κυβέρνησηΑν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε. Έχει μειωθεί εντυπωσιακά το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Με βολεύουν οι εκλογές. Θέλω να δω το πλοίο να μπαίνει στο λιμάνι το ήρεμο. Δεν μπορεί ο κ.Τσίπρας να το ρίχνει στα βράχια. Οι Έλληνες θα δώσουν την απάντηση όταν πρέπει. Την πατρίδα δεν τη βολεύει να γίνουν τώρα εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα