Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ευτυχώς που ο λαός δεν παίρνει στα σοβαρά τα περί αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού – Θα άδειαζαν οι τράπεζες!

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση στην Τρίπολη, πρώτο σταθμό της περιοδείας του ενόψει των εκλογών, αναφερόμενος στα όσα είπε ο Μανώλης Γλέζος περί εσωτερικού δανεισμού δήλωσε: “Για να δείτε πόσο υπομονή κάνω και πόσο είμαστε υποχρεωμένοι συνεχώς να κρατάμε σε αυτή την κυβέρνηση της ψυχραιμία μας. Ακούστε και τη νέα ρουκέτα που έριζε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο επικεφαλής

του στο ευρωψηφοδέλτιο μας αποκάλυψε ότι έχουν σκοπό, λέει, να κάνουν αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό για εισοδήματα πέρα από ένα όριο. Προσέξτε, αν αυτό το πίστευε ο κόσμος, αν το πίστευε, θα είχαμε αυτόματη φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες. Αλλά ευτυχώς που ο κόσμος αυτές τις θεωρίες, από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνει στα σοβαρά”.

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ

Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του επισήμανε ότι:

- “Εάν δεν προχωρήσουμε σταθερά δεν θα πάμε πουθενά. Σταθερά και με σχέδιο. Δεν πρέπει να μείνουμε πίσω στην κρίση που μόλις ξεπερνάμε. Μην κάνετε λάθος αυτή η σταθερότητα, αυτά τα σταθερά βήματα μπροστά είναι το μυστικό της επιτυχίας”.

- “Λίγο να εφησυχάσεις, λίγο να βρεθείς πίσω, ξανά μπορεί να ξαναπέσεις στα χειρότερα και αυτό το λάθος δεν πρέπει να ξαναγίνει, δεν επιτρέπεται να ξαναγίνει. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να ξαναγίνει. Αυτή είναι λοιπόν η νέα Ελλάδα, η αναπτυξιακή και ανταγωνιστική που δημιουργεί ευκαιρίες για όλο τον κόσμο παντού. Και προσέξτε είχε τέτοια απήχηση αυτό το όραμά μας για την νέα Ελλάδα σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό που το υιοθέτησαν ακόμα και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο”.

Στρέφοντας τα “πυρά” του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε για “ανακύκλωση της μιζέριας του” και πρόσθεσε:

“Τώρα την αφήνουμε πίσω και όταν σταθεροποιήσαμε τη χώρα και αποφύγαμε τα χειρότερα και βάλαμε στη συζήτηση ολόκληρο το σχέδιο μας για τη νέα Ελλάδα, είδαν και απόειδαν και άρχισαν και εκείνοι να μιλάνε για τη νέα Ελλάδα. Το υιοθέτησαν μάλιστα και σαν σύνθημα. Τόσος ήταν ο πανικός τους να μην μείνουν πίσω. Αλλά ενώ το υιοθέτησαν δεν μπορούν να υιοθετήσουν το όραμα και την τακτική και τη στρατηγική και το σχέδιο και τις συγκεκριμένες ιδέες που έχουμε εμείς για να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση για πάντα”.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως με το τέλος της κρίσης θα “εξαφανιστούν” και όλοι όσοι γεννήθηκαν μέσα από την κρίση.

Original article: Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ευτυχώς που ο λαός δεν παίρνει στα σοβαρά τα περί αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού – Θα άδειαζαν οι τράπεζες!.

Keywords
Τυχαία Θέματα