ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΖΩΗΣ: Υποβρύχιο στην Πλατεία Ντουόμο στο Μιλάνο!

Ένα υποβρύχιο στην καρδιά του Μιλάνου, λίγα μέτρα από τον Καθεδρικό ναό Ντουόμο. Πανικός! Γύρω στις οκτώ το πρωί ένας εκκωφαντικός θόρυβος προερχόμενος από τα έγκατα της γης τρομοκράτησε τους περαστικούς που πανικόβλητοι έτρεχαν δεξιά και αριστερά.
Το δάπεδο σκίστηκε στα δύο και η κορυφή ενός υποβρυχίου με την επιγραφή #L1F3 εμφανίστηκε, παρασύροντας παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η απίστευτη αυτή διαφημιστική καμπάνια αφορά στην προώθηση της εταιρείας Genertel e Europ Assistance που λανσάρει το πρώτο Life Park Protection

Store στην Ιταλία, που αφορά σε ασφάλειες ζωής.

Η εξαιρετική προσπάθεια δε θα μπορούσε να μην γίνει ανάρπαστη, με αποτέλεσμα να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η ευφάνταστη καμπάνια και τα βίντεο με τις δηλώσεις του υποτιθέμενου κυβερνήτη, αλλά και το βίντεο με τις σκηνές πανικού να ταξιδέψουν σε όλους τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εντυπωσιακή καμπάνια αποκάλυψε ότι η ιδέα του υποβρυχίου γεννήθηκε εξαιτίας του ιδιαίτερου υδρογραφικού προφίλ της πόλης του Μιλάνο, με κανάλια, ποτάμια και ρεύματα που δημιουργεί ένα πραγματικό δίκτυο ύδρευσης, το οποίο διαπερνά ολόκληρη την πόλη.

Keywords
Αναζητήσεις
europ assistance θεσεις εργασιας
Τυχαία Θέματα