Διαψεύδει ο Γκ.Χαρδούβελης τη Realnews – “Φαντασίες” ο διάλογος με τον Σόιμπλε

UPD: «Αποκύημα φαντασίας» χαρακτηρίζει τον φερόμενο διάλογό του με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που δημοσιεύει η εφημερίδα Real news, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. Όπως, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ο διάλογος «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

NΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Με τίτλο: “Τα τελεσίγραφα του κυρίου Σόιμπλε” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία σημειώνει

ότι “προκαλεί και εκβιάζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών”. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον “καυτό” διάλογο του κ. Σόιμπλε με τον Έλληνα.ομόλογό του Γκίκα Χαρδούβελη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών είπε: “Θέλουμε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα” για να απαντήσει ο Γερμανός συνάδελφός του: “Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί”.

Σε άλλο σημείο της συζήτησής τους, ο Γκ. Χαρδούβελης είπε: “Θέλουμε να τελειώνουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές” και απάντησε ο Β. Σόιμπλε: “Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία…”.

BANK WARS: ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; Ο κ.Γκίκας Χαρδούβελης έχει το λόγο….

Keywords
Τυχαία Θέματα