Απίστευτη ταλαιπωρία στο κέντρο της Αθήνας από τα μέτρα για τα συλλαλητήρια

Μπλοκαρισμένο είναι από το πρωί της Πέμπτης το κέντρο της Αθήνας καθώς κεντρικοί δρόμοι έκλεισαν (μεταξύ των οποίων η Πανεπιστημίου και η Σταδίου) προκειμένου να πραγματοποιηθούν πορείες διαμαρτυρίας. Η ταλαιπωρία των οδηγών είναι απίστευτη στο κέντρο και τις γύρω περιοχές καθώς τα μέτρα αστυνομίας και τροχαίας φτάνουν μέχρι και σε δρόμους που δεν έχουν κανένα λόγο να φτάνουν. Είναι να απορεί κανείς προς τι τέτοια κινητοποίηση; Στις 17 Νοέμβρη τι θα γίνει δηλαδή;

“Μπλόκα”

Πορεία

προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές στο πλαίσιο του Πανεκπαιδευτικού συλλαλητήριου. Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδήλωση διαμαρτυρόμενοι, μεταξύ άλλων, για την διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται και δεκάδες λιμενεργάτες οι οποίοι διαμαρτυρούνται για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, ενώ η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) έχει προκηρύξει για σήμερα 24ωρη πανλιμενική απεργία.

Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίούν οι μεταλλεργάτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το εποχικό επίδομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα