Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΔΕΔΥ

12:51 9/7/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Οι δρόμοι είναι και πάλι ανοιχτοί.

Δείτε φωτογραφίες απο τη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ έξω από υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (είχε προηγηθεί πορεία, με αφετηρία την πλατεία Κλαυθμώνος):

Νωρίτερα γράφαμε:

Εικοσιτετράωρη απεργία

έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ. Το κέντρο είναι “αποκλεισμένο”, καθώς αυτή την ώρα είναι κλειστή η οδός Σταδίου. Οι διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία προς την Βουλή. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΠΟΕΟΤΑ, καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, όπως και εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Λόγω της απεργίας δε θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα, ενώ συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, γι’ αυτό και σήμερα τα νοσοκομεία της χώρας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Απεργούν επίσης οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού και σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Σήμερα, στο μεταξύ, εκδικάζεται και η προσφυγή του Δημοσίου με την οποία ζητά να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή διαρκείας της ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα