Απαγορεύονται το Σάββατο οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα – Η Χρυσή Αυγή τιμά τα Ίμια

Την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, από τις 06:00 το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής. Η απαγόρευση έχει να κάνει με την προγραμματισμένη συγκέντρωση οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Ρηγίλης για την επέτειο των Ιμίων.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας οι συγκεντρώσεις στην περιοχή των

Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς:

Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου)δεξιά Λ. Β. Αμαλίαςαριστερά ΦιλελλήνωνΠλατεία Συντάγματοςαριστερά Μητροπόλεωςδεξιά Νίκηςδεξιά Καραγιώργη Σερβίαςαριστερά Σταδίουδεξιά Βουκουρεστίουδεξιά Ακαδημίαςαριστερά Κανάρησυνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμδεξιά Μαρασλήαριστερά Ι.Δ. Πατέραδεξιά Γενναδίουαριστερά Ιασίουδεξιά Βλαδήμηρου Μπένσηδεξιά Λ. Β. Σοφίαςαριστερά Χατζηγιάννη Μέξηδεξιά Μιχαλακοπούλουαριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η αστυνομία είχε δώσει εντολή να παραμείνει κλειστός από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου ο σταθμός του μετρό στον Ευαγγελισμό λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα