Έφυγε απο τους ΑΝΕΛ ο Λαζαρίδης – Του ζητούν πίσω την έδρα

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, εικάζεται όμως, ότι

ανεξαρτητοποιείται για το σκοπιανό καθώς έχει εκφράσει τη διαφωνία του για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Λαζαρίδης πάντως, είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης.

Πρόκειται για την δεύτερη «απώλεια» για τους ΑΝΕΛ, μετά την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου επειδή ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής της ΝΔ για το σκοπιανό.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι ΑΝΕΛ μένουν με οκτώ βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία με 152.

ΑΝΕΛ: Ο κ. Λαζαρίδης οφείλει να παραδώσει την έδρα

“Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι, o κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε” δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μάλιστα, ζητεί από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή να παραδώσει την έδρα του. “Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης και πρόσθεσε:

“Ο ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

“Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

“Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα