ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Εντός του Σ/Κ οι αποφάσεις – Ποια ονόματα πέφτουν στο τραπέζι

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες τα ονόματα των προς υπουργοποίηση στελεχών, κυρίως του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, μετά την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σαμαράς και Βενιζέλος αναμένεται να συναντηθούν εντός του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να αποφασίσουν τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει προτείνει στον Ευάγγελο Βενιζέλο

τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα προταθεί στον κ. Αβραμόπουλο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αν αρνηθεί, το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει τον Πάρη Κουκουλόπουλο.

O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλός αναμένεται να αναλάβει υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση, ενώ η Φώφη Γεννηματά, θα προταθεί για το υπουργείο Υγείας.

Τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα προταθούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και η Εύη Χριστοφιλοπούλο.

Στην Αθήνα μένουν Παπούλιας, Βενιζέλος

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή και Δευτέρα επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στη Λευκάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ο κ. Παπούλιας επρόκειτο να παραστεί στις εκδηλώσεις της Παναγίας της Φανερωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Πρόεδρος του ΠαΣoΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ακύρωσε το εισιτήριό του για τη Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να μεταβεί στις 7 το απόγευμα και θα παραμείνει στην Αθήνα.

Ως εκ τούτου αλλάζουν τα δεδομένα και πλέον δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα