Ανακοίνωση θέσεων εργασίας σε startups του Openfund

15:36 5/9/2013 - Πηγή: BankWars

Το Openfund, ανακοίνωσε την δημιουργία μιας κεντρικής σελίδας, όπου οι πλείστοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για θέσεις εργασίας σε startup εταιρείες στις οποίες έχει επενδύσει το συγκεριμενο επενδυτικό ταμείο. (το σύνολο των επενδύσεων του Openfund είναι διαθέσιμο στην σχετική ιστοσελίδα).

Η εργασία σε startup είναι απαιτητική, ωστόσο ανταμοίβει τους ενδιαφερόμενους με εμπειρίες, αλλά και την δυνατότητα να βρουν ευκαιρίες αντάξιες των ικανοτήτων και φιλοδοξιών τους χωρίς να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Ειδικότερα,

στη νέα σελίδα θέσεων εργασίας του Openfund, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για θέσεις όπως:

Προγραμματιστές, http://openfund.workable.com/jobs/2394Business, http://openfund.workable.com/jobs/2395Σχεδιαστές ιστοσελίδων & κινητών εφαρμογών, http://openfund.workable.com/jobs/2397Marketing, http://openfund.workable.com/jobs/2396

Σημειώνεται ότι, η διαδικασία υποβολής βιογραφικών υποστηρίζεται από την startup Workable στην οποία επίσης έχει επενδύσει το Openfund και εξειδικεύεται ακριβώς στη συλλογή και διαχείριση βιογραφικών.(Διαβάστε: “WorkableHR: Η πρώτη ελληνική startup για προσλήψεις προσωπικού).

Keywords
Τυχαία Θέματα