Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Βροχές και αύριο Πέμπτη σε περιοχές της χώρας

Γρήγορα κινείται από τις θαλάσσιες περιοχές βόρεια της Λιβύης προς τη νότια Τουρκία ατμοσφαιρική διαταραχή, η οποία θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα έως αύριο το βράδυ.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν από σήμερα το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο,

στην Κρήτη και στο ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, στο υπόλοιπο Αιγαίο και στα νότια τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Από αύριο το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στο ανατολικό, το κεντρικό και το νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, και θα εξασθενήσουν.

Καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων θα σημειωθούν στο νότιο Ιόνιο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Αιγαίο οι οποίες από αύριο το απόγευμα θα περιοριστούν στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο.

Σε ό,τι αφορά την Αττική, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το απόγευμα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα φτάνουν κατά τόπους τα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Αναζητήσεις
allazei-to-skiniko-tou-kairou--vroches-simera-tetarti-kai-avrio-pebti-stis-perissoteres-perioches.htm
Τυχαία Θέματα