ΑΚΙΝΗΤΑ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – Στο One Athens 18.000 ευρώ το τετραγωνικό!

Μπορεί η κρίση να έχει καταποντίσει τις τιμές των ακινήτων σε όλη την Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν αυτή την στιγμή καινούρια διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας που πωλούνται προς 18.000 ευρώ το τ.μ.!

Πρόκειται για τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του πρώην κτιρίου Δοξιάδη, νυν One Athens, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, το οποίο έκανε την επίσημη «πρώτη» πριν από ένα μήνα περίπου και ήδη οι πωλήσεις

έχουν ξεκινήσει με τους πρώτους ιδιοκτήτες να είναι γνωστά ονόματα του εγχώριου επιχειρείν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ίδιοι οι επενδυτές του μεγαλύτερου project της Αθήνας, οι οικογένειες Ιωάννου και Καμπουρίδη έχουν δώσει …ψήφο εμπιστοσύνης στην επένδυσή τους, ενώ στους πρώτους ιδιοκτήτες συγκαταλέγονται επίσης ο Γ. Βερνίκος (ο Μ. Καμπουρίδης είναι σύζυγος της Μ. Βερνίκου) και ο εφοπλιστής Γ. Οικονόμου, γνωστός για τις επενδύσεις του στο real estate.

Oι τιμές των διαμερισμάτων του One Athens, που υλοποιήθηκαν από την εταιρεία Κυκλάμινο Α.Ε. των Μ. Καμπουρίδη και Χ. Ιωάννου κυμαίνονται από 15.000 έως 18.000 ευρώ το τ.μ., αναλόγως του μεγέθους και των παροχών των σπιτιών. Τα 26 διαμερίσματα είναι από 77 τ.μ. έως 721 τ.μ. με ιδιωτικές πισίνες, σπά, κήπους στις ταράτσες, χαμάμ, αίθουσα συσκέψεων, χώρους παιχνιδιών κ.τ.λ.. Οι τιμές τους, παραπέμπουν σε νούμερα έως και … 7 εκατ. ευρώ για ένα διαμέρισμα.

Οι τιμές στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με τη Η REMAX, οι τιμές αυτή την στιγμή στο Κολωνάκι διαμορφώνονται μεταξύ 2.500 ευρώ και 4.100 ευρώ ανά τ.μ. κυρίως στα παλιότερα ακίνητα δεδομένου ότι τα νεόδμητα σπανίζουν στην περιοχή. Η REMAX έχει λάβει υπόψη, για λόγους συγκρισιμότητας, διαμερίσματα και κατοικίες πρώτου ορόφου, ενώ οι τιμές αναφέρονται στη μέση κατώτατη και τη μέση ανώτατη.

Πηγή: newmoney

Original article: ΑΚΙΝΗΤΑ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – Στο One Athens 18.000 ευρώ το τετραγωνικό!.

Keywords
Αναζητήσεις
times in kolonaki
Τυχαία Θέματα